Menu

Stilinspiration til 90’er barnet

90’er barnet

Stilelementer der er værd at genomfavne

Model: Jessie Bush

Fotograf: Sam Flaherty

Når man genomfavner et årtis mode, kan det ikke være en øvelse i at rejse hele sit væsen tilbage og bedrage sig selv med hvilken tidsperiode man befinder sig. Risikoen er for at så ender kikset er næsten absolut. Nogle tidsperioder er mere kikset end andre, men alle er næsten altid kiksede når man går all in. Du ser jo ikke i nogen stilfulde kredse, personer der pryder et komplet victoriansk sæt. Det er jo ikke Halloween. Men når du tager enkelte elementer fra datiden og lader dem komme i spil med noget moderne, så gør du det til dit eget, og der er tale om en sand tidsgenoplivning, og det er respekt værdigt og damn cool. Du har sikkert allerede nogle af disse genstande liggende i din garderobe.

Du kan ikke benægte det! Ligemeget om du groede op med Backstreet Boys eller ej, så er der ingen vej uden om. 90’er stillen er ubikvitær, alle vegne! Man gør klogt i at anerkende det, desuden behøver man ikke at flash sine lår som Britney Spears, hvor end befriende det er, for at tage 90er-moden til sig.

Omfavn det ikoniske.

Hvad end det er, find dit groove. Med det mener jeg brands, en autentisk 90er stil er ikke autentisk. 90erne var et gigantisk virvar af brandindtryk. Men det var også for meget. Find et enkelt stykke tøj med et iøjenfaldende – ikke nødvendigvis stort – logo, og lad det være det eneste. Det er reglen, kun 1 enkelt synligt logo. Ikke mere.

Tag det nu roligt!

Denim. Tiden er kommet til at lade huden få lidt luft og gemme dine bedårende gaver lidt væk. De seneste mange år har du haft super-stramme bukser på, 90er looket handler om at være lidt mere loose.

Hvide sneaks

Hold de trainers friske og altid klar i dit skab!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!