Menu

At overgive sig til stolen’s nihilisme






DESIGN



At overgive sig til stolen’s nihilisme


Designer: Giles Dodson






Det var den 24. Juli, 1995 og Giles Dodson, interiørdesigner Cum Laude fra det Kongelige Dramatiske Kunstakademi i London, vågnede op på sit hotelværelse på knæene og med sit ansigt begravet i fløjlspuder, hans håndled bundet fast til stolen. Fanget.

Da gik det op for ham at kvinden som han havde mødt aftenen før i sin über-berusede tilstand, højst sandlighed havde begivet sig ud i verden med indholdet af hans pung og minibarens mest kompakte udvalg. Som han lå der på sine knæ med hovedet begravet i puderne, ude af stand til at bevæge sig, måtte han før eller senere acceptere sin eksistentielle situation, og som han selv udlægger det: ”Overgive sig selv til pudernes afgrund… Til stolens absolutte nihilisme. Det var religiøst.”. Da kom ideerne til hans næste bog strømmende til ham i overflod og han lod gå af sin stemmer og skreg indtil rengøringen gjorde ham fri, satte sig på stolen som den er ment at skulle bruges og lod blyantstrøgene gøre deres magi.

Her er nogle fotografiske uddrag fra bogen, som for resten bærer titlen: ”Spark Jouissance: A Master Class of Interior Decorating” og kan fås på Amazon.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!