Menu

Jean Pierrot’s 60/70’er agtige sensuelle fotografier
Jean Pierrot's 60/70'er agtige sensuelle fotografier

Hvad er det der bliver emitteret fra Jean Pierrot’s billeder? Hvad er det som de får dig til at føle?

Det er så undvigende en følelse, at er det som en fugl, når man løber efter den, så flyver den væk.

Men nærmere man sig den stille, nærmest overgiver sig selv til dens majestæthed, så lader den sine fjer blive følt. Men så snart du intellektuelt overvej dens eksistens, forlader den dig så hurtigt igen.

Det er lidt på den måde at jeg mærket Jean Pierrot’s fotografier. Jeg kan graspe at det er noget sensuelt, noget glamourøst og noget feminint. Men der er mere end det i det. Det er vel lidt den samme følelse som når en kvinde af højeste ynde valser nær i ens periferiske atmosfære, alle tanketog mister deres larm og betydelighed og øjeblikket står stille, som man er givet noget der er mere end æstetisk, noget himmelsk og æterisk, bare ved nærværet af en skønhed. Æterisk Ynde.

At fange sådanne følelser på kamera ikke én gang, men her tydeligvis mange gange, må næsten være at være blevet begavet med et guddommeligt øje. At forstå det sammenlignelige ved kattedyrene og det guddommelige kvindelige. Der er betydeligt mere at sige om hans fotografier, men ordene fejler mig, og følelsen er flygtende, undvigende. Derfor må det være op til beskueren selv her, at artikulere noget genialt. Tao? Der er i hvert fald hintet af en 1960-1970’er tankegang synes det. Meget europæisk.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!