Menu

5 hoteller du kunne bo på forevigt
Luksushoteller du kunne bo på forevigt

Lad os for et øjeblik forestille os at vi har alverdens penge tilgængelige for os.

Måske kalkulerede du rigtigt med dit indkøb af Bitcoins, måske er du en iværksætter-marketing genius eller også arvede du et par milliarder fra en saudiarabisk olie Don der bollede din oldemor årtier tilbage, whatever whatever. Du er rig, lad os lege den leg.

Så du tænker at du er træt af at lave mad, men du vil gerne leve sundt. Du er træt af at rydde op, men du vil gerne bo prydeligt og fint. Du er træt af vejret i Danmark 80% af din vågne levetid. Så du får tanken, hvorfor ikke bare bo på et hotel forevigt? Hvorfor ikke dø elegant. Så hvor vil du bo? Vi har nogle steder til overvejelse.

 

Nummer 1.

LA MALÀ, VERNAZZA

Cinque Terre, Italien

 

Hvis der er et sted, der skriger af romantisk idyl, så er det Vernazza. Det er så cute et sted som det kommer. Dog at hele Cinque Terre regionen i Italien er designeret til at være på UNESCO Verdensarvlisten, så er Vernazza en perle der skiller sig ud.
Med dets falmende pastelfarvede bygninger og dets uforstyrrede placering på en naturligt forrevet skråning ned til den italienske riviera, er Vernazza en torneroseby uden udfordrere. Billederne snakker for sig selv.

De lokale i Vernazza har i årtier stået imod ankomsten af store luksushoteller, og derfor er indkvartering derfor altså præget af lokaltejede boutique etablissementer og små familie-agtige bed and breakfasts.

Derfor er La Malá ikke et hotel per sé, men snarere et ekslusivt kursted for din sjæl, hvor alt fra aromaen, farverne, traditionerne og smagen beriger til en afslappet velvære. Et rustik ligurisk hus, La Mála har alt hvad begrebet charme indebærer. Med balkoner der peger mod havet, er det det absolute sted at tilbringe med en af dine kæreste. At drikke italiensk vin imens man indånder den friske middelhavsluft som solen går ned, er en tanke ikke langt fra.

 La Malá's hjemmeside

Nummer 2.

Katikies, Santorini

Ægæerhavet, Grækenland

Alle med en instagram profil har vel efterhånden set glamourøse billeder fra Katikies hotellet på Santorini i Grækenland, det er så picturesque at enhver der besøger stedet, forlader det igen med mindst et 3 ciftret antal snaps. Det er næsten svært at forestille sig at der faktisk er nogen der bor sådan et sted. Det føler så tilrettelagt i alt fra dets farver, til placeringen af planterne, gå arealernes rute og udsigten hvor end du er.

 

Ud fra sådan et view stikker Katikies hotellet så hovedet ud, det som det absorberer hele det arkitektoniske ved klippelandsbyen, reflekterer sig i sine omgivelser, og gløder med vigør hele essensen af Satorini.

Det er en subtil finurlighed blandet med traditionel græsk finesse og en grandios ydmyghed. Indenfor er interiørdesignet så hvidt og rent af udseende, at det eneste der indikerer at vi ikke er på et minimalistisk luksushotel i Danmark, de rundeformer, udsigten og måden det antikagtige, rustikke og moderne spiller sammen på. 

Nummer 3.

BETULUM, TULUM

Quintana Roo, Mexico

Betulumhotellet, Be Tulum, er et livstilshotel i den lækre ende. Det er et villakompleks inspireret af Mexico’s rustiske charme og Mayarivieran’s rå naturlighed. Det er unikt placeret på kysten af Tulum i Quintano Roo staten. Det er et hotel der tager det dydelige ved det primitive til sig og leverer en unik velværeoplevelse i det at det er et integreret kompleks direkte i harmoni med naturen og konstrueret af lokale materialer. Interiørdesignet er sofistikeret og komfortabelt, back to basic nok til at du føler dig i et med naturen, men så alligevel ikke. Det er vel at tage det farlige væk fra naturen og kun efterlade alt dets gode egenskaber så at du kan få et roligt, behageligt og bekymringsløst ferieophold.

Nummer 4.

El Monasterio Hotel, Cuzco

Andesbjergene, Peru

Når man rejser er det ofte at man lidt forsøger at jage efter noget autentisk. Man leder efter de steder hvor historien stadig kan føles, hvor man kan mærke at liv er blevet levet, hvor atmosfæren lidt tager en på en tidsrejse. Især er dette evident hvis man kigger på rejser til Peru. Har du hørt om Inkahovedstaden Cusco i de Peruvianske Andesbjerge? Det er her at El Monasterio Hotel kommer ind i billedet.

Hotellet har en ikonisk status i byen Cusco, hvis ikke hele Peru. Dets historiske relevans gør at udfordrere til tronen ingen steder er at se på hele det Sydamerikanske kontinent. Det er endda så vigtigt en bygning at at Peru’s Nationale Institut for Kultur har det på deres don’t-fucking-touch-that-shit liste. Hotellet blev oprindeligt bygget ovenpå fundamentet af Inca Amaru Qhala’s palads i kølvandet af spaniernes erobring af inkaimperiet i det tidlige sekstendeårhundrede. Det er et sandt kolonialt hus i største pragt. Rejsen til Peru er næsten justified og begrundet bare ved tilstedeværelsen og eksistens af dette fabelagtige hotel. Det er bygget i den klassiske spanske barokstil, er konstrueret omkring 5 glorværdige gårdhaver, har 127 værelser og er generelt bare en perle af et hotel. Hvis du skal besøge Machu Picchu, rejse til Peru eller bare ønsker at rejse i tiden samtidig med du rejser i rummet, så bo her!

Nummer 5.

HOTEL SAL DE LUNA SALADA, SALAR DE UYUNI

Andesbjergene, Bolivia

Det er ironisk at i sådan et fattigt land som Bolivia, at man har et hotel som Hotel De Sal Luna Salada. Skulle man skamme sig over at besøge et sådant land og så leve som en konge? Kort, nej det skal man ikke. Det er ikke din skyld at folkene er fattige i det land, du må kigge ind ad og anerkende, du er blevet født i et dejligt rigt land der har givet dig en masse muligheder og midler, og du skal nu bruge de midler på at gøre dit liv så lækkert som overhovedet muligt.

Hotel De Sal Luna Salada – hvis navn lyder lidt som enten månesalat eller måneret – er det bestemt uberste indenfor velvære og spaophold. Altså hele hotellet er bygget af goddamn salt! Det tager den absolutte essens af Bolivia, koger det ned og leverer det på en flaske. Hvad mere kunne man spørge om?

Det er placeret på kanten af Bolivias nok mest kendte attraktion og verdens største saltmark Salar de Uyuni. De 2 ting kombineret er bestemt en rejse til Bolivia værd.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!