Menu

Mennesker og Steder


FOTOGRAFIMennesker og Steder


Titel: Mennesker og Steder

Fotograferet af: Jimmy Nelson


 

Nu træder jeg lidt ved siden af og bruger jeg-formen; gør det personligt. Jimmy Nelson er min absolut favorit fotograf of all time and places. Han er fantastisk.

Ikke kun hans adrætte manøvrering og øje for at skulptere i tid, men også den rørstrømske sentimentalitet der akkompagnere hans tilgang til sit håndværk, gør at fotografierne fanget af hans linse sondrer –endda blegner­- markant en skillelinje mellem hans værker og resten af verdens fotografer.

Hvad han fanger og derefter emittere fra verden og dens amalgam med hans egen persona er næsten tårepersende i dens nuancerede, sjælelige og fra den anden side af æteren, balancerede tilkendegivelse af den menneskelige oplevelse på Jorden, Rummet. Hvad vi var, hvad vi er og hvordan vi er. Vores forskellighed og vores ensartethed.

Sjældent kan en fotograf røre med sine værker noget så oprindeligt og primordialt i ens indre, som Jimmy Nelson gør det. Det fortjener applause og det fortjener at du tager et kig på hans hjemmeside. For igen, han er fantastisk.

I galleriet har vi taget et lille udpluk af hans fotografier, men hans brillans er betydeligt mere numerisk for at sige det småt.

Besøg hans hjemmeside for et bedre overblik

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!