Menu

Michele Maturo – Et 21. Århundreds Kvinde

Fotografi, Ynde

Michele Maturo – Et 21. Århundreds Kvinde

 

 

 

 

Instrueret og optaget af Mike Greene

“Det 21. århundreds kvinde hører ikke til nogen stereotype. Hun er en pige af mange talenter, det ene øjeblik er hun i Europa, det næste er hun i Asien…” Skriver C-heads magazine i forbindelse med Michele Maturo fotoseancen. “Hun er ikke defineret af en enkelt kultur, men alle de forskellige som hun samler op.”

 

Det er en nede-på-jorden vibe som drager dig ind. Michele Maturo‘s naturlige skønhed er æterisk ynde, en skrigende og befriende seksualitet blandet med pigen-inde ved siden af/ude på landet, der endnu ikke har oplevet storbyens virvar af farver og sanseoplevelser, men som går med selvsikre skridt ind i det.

Men Michele Maturo er alt andet, hun er DJ, model, skuespiller og forfatter, en af de tusind californiske dronninger, enestående.

Hendes look, bedragende og triumferende–alsidigt som det er, har landet hende utallige gigs som blandt andet omfatter Amerikanske klassikere som Pepsi, Reebok, McDonalds og musikvideoprojekter med acts såsom Justin Timberlake og Major Lazor.

Ydermere –og, ydermere! – drev hendes forkærlighed for musik hende til at toure Asien som DJ med Mad Decent’s Paul Devro. Som C-heads skriver: “Filmskole alumni og fast skribent hos Galore Magazine, er Michele en skønhed med en hjerne der matcher.”

Klik her for at læse interviewet med Michele Maturo hos C-Heads Magazine

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!