Menu

Når man siger at man elsker livet, siger man i virkeligheden at man elsker at elske


YndeNår man siger at man elsker livet, siger man i virkeligheden at man elsker at elske

Hvordan er det den der flygtende sommer forårsagtige følelse af uskyldig herlighed fanges. Hvordan inkapsulerer man følelsen af gratienåde, så at den forevig kan tilnås on demand? Så at man i vintermånederne kan nå den igen, hidkalde den, hvorvidt det er igennem poesi, prose, musik, fotografi eller malerkunst eller illustration, og er det overhovedet nok, kan man nogensinde aftegne den komplet, fuldstændigt og retfærdiggjort nok?

Hell if I fucking know, men det synes alligevel at modellen Anne-Claire Bousquet her emittere det fabelagtigt med sin skønhed og Guillaume Gaubert fermt med sin linse fanger det emitterede som det forekommer en sommeraftens tusmørke sat i den franske riviera.

Findes der en følelse mere gylden end når dagens sidste stråler rejser igennem universet for at lande over et frodigt landskab for at lande på kinden af en sublim yndighed. Er det ikke netop her at det går op for en hvad Nietzche mente da han i ’Thus Spoke Zarathustra’ skrev parafraset her at: ”Når man siger at man elsker livet, siger man i virkeligheden at man elsker at elske.” Noget i den stil.

Fra billederne kan man næste føle træernes hvisken som var man naturens sanser selv, dufte atmosfærens krydderier som var man selv til stede. Det giver en lyst til at slippe de vilde hunde løs og flyve. Wow.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!