Menu

OUUM Studio’s zany digitalmalerier

Der er ofte en del digital kunst som befinder sig på kanten af at kunne forundre og forbløffe, men aldrig helt formår at tage det sidste skridt over.

Det tror jeg skyldes at skaberne bag ofte har mestret kun en enkelt færdighed. Så har de lært at lave cool shit med Illustrator, eller rendere nogle funky objekter i 3D, og disse ting er oftest vildt imponerende i sig selv, men de formår ikke at tage det sidste skridt, the final touch, lige at raffinerede det sidste så man får et slut produkt. Det er ærgerligt, for det sentimentale er der.

Det ukrainske design studie OUUM der for det meste specialiserer sig i produkt design, digital kunst og 3d modellering tager det ekstra skridt over kanten til forbløffelse og forundring, og så tager de lige et par skridt til. De er selvfølgelig heller ikke et enkelt individ, de, men et helt hold af individer, og som alle ved er det når vi kommer sammen – på makro eller mikro niveau – er hvor storhed triumferer i lyset og i natten. Jeg snakker selvfølgelig ikke om orgier.

OUUM har skabt nogle mega zany og surrealistiske digitale værker der får dig til at reflekterer over det absurde ved det hele og derfor skal det selvfølgelig vises frem på Danmarks Online Museum, Kollektionen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!