Menu

Urbane Designløsning ‘Symbio’ Gør By og Natur én og det samme
URBANE DESIGNLØSNING 'SYMBIO' GØR BY OG NATUR EN OG DET SAMME

Jo længere vi vandrer i den uendelige parade, jo tættere kommer vi på den ultimative menneske/natur symbiose. Vi er ved at være ved det punkt hvor vi kan røre pelsen af universet. Bare lidt endnu, så er vi der.

Urbant design er en af de aspekter hvor man i diverse projekter verden over, virkelig kan begynde at få et grasp af hvordan tingene ændrer sig til det bedre. Den frodige by er noget man er begyndt at snakke meget om. For 100 år siden var det den grå, beskidte og mørke by, hvor luften du indåndede næsten var garanteret at give dig kræft. Things are looking better.

Men det er de små ting der gør op helheden af de lækre bybilleder, som vi er i gang med at skabe her i Europa. Israelske Yarden Mor’s ’Symbio’ projekt er en af de små ting. Projektet er ment at bringe naturen og moderne teknologi og dermed os, tættere sammen. Det gør det ved at bruge allerede eksisterende fundamenter i bynaturen såsom sten og træer, til at skabe miljøvenlige urbane designløsninger. Ideen er simpel nok: At 3D skanne naturelementerne, og derefter modelerede, faktisk integrere, yderligere masse på træet eller stenen. Dermed så at få skabt en bænk, en trappe, et bord eller lignende. Billederne beskriver det bedre, så tag et kig i galleriet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!